Fizetési megoldás
FaceBook Oldalunk
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Látogató számláló
0
7
3
8
8
2
5
Szűrés
Keret színe
Tanúsítvány
SSL Certificate

Álmennyezet sziget 12 voltos, szabályozható LED izzókkal

Főkategória >Álmennyezet szigetek, dobozolások (XPS) >Álmennyezet sziget 12 voltos, szabályozható LED izzókkal

XPS PoliDecor álmennyezet sziget szettek LED világítással szabályozható fényerejű 12 voltos spotokkal egy kapcsolt szálhoz

Panellakásokban jellemző, hogy a helyiség mennyezet világítása csak egy kapcsolt szállal (egy pólusú csillár kapcsolóval) van megoldva.
Álmennyezet sziget szett összeállításainkban erre a problémára adunk megoldást, nem kell vésni a falat, mennyezetet, újra vezetékezni a helyiséget, energiatakarékos, 12 voltos, szabályozható fényerejű LED izzóink fényerejét ugyanúgy tudja szabályozni, mint a ledszalagokét, ugyanazzal a távirányítóval!

Az álmennyezet szigetek LED világítással nem azt jelenti, hogy a szigetbe beépítve áruljuk a világítást, hanem minden tartozékkal kínáljuk, amit javasoljuk, hogy villanyszerelő segítségével építsenek be az álmennyezet szigetbe.

Az álmennyezet sziget nyers állapotban van, így glettelni, festeni szükséges még!

 

Ezeket a komplett LED világítással ellátott XPS álmennyezet sziget szetteket minden szükséges kiegészítőkkel, tartozékokkal kínáljuk, nem kell külön-külön összeválogatni hozzá a komplett LED világítás termékeket.
Mindegyik XPS sziget szett LED világítással lévő termékeinknél szerepel, hogy milyen tartozékok vannak a csomagban.

Az álmennyezet sziget szettek specifikációja az adott szett standard összeállítására vonatkozik!
A világítástechnikai felszereltségen az opcionális lehetőségek közül választva változtathat, a választásnak megfelelően, az ár változik.

 

Az Mr-16-os izzók, maximum 25% teljesítményre dimmelhetők.
A fényerőszabályzás során esetlegesen fellépő halk zúgás, vibrálás, nem hiba, hanem a termék működéséből adódó természetes jelenség. Az MR-16-os izzókat minden esetben közvetlenül a tápegységről, illetve a vezérlő egységről tápláljuk meg a feszültség esés elkerülése miatt. (nem egyik izzót a másiktól, illetve nem gerincvezetékről)


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés