Fizetési megoldás
FaceBook Oldalunk
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Látogató számláló
0
7
3
8
8
2
5
Szűrés
Keret színe
Tanúsítvány
SSL Certificate

Álmennyezet szigetek, sziget elemek (VILÁGÍTÁS NÉLKÜL)

Főkategória >Álmennyezet szigetek, dobozolások (XPS) >Álmennyezet szigetek, sziget elemek (VILÁGÍTÁS NÉLKÜL)

Álmennyezet szigeteink XPS polisztirol anyagból készülnek.

FONTOS! 
Csak és kizárólag LED-es fényforrást használjunk a világítás kivitelezéséhez!
Halogén izzót tilos, mert a hőtől megolvadhat az XPS polisztirol hab.
Ragasztásuk: Építési fix ragasztó pl: Mester. Akril, szilikon nem megfelelő.
z XPS Polidecor álmennyezet sziget felragasztása után, (mely kb. 15 percet vesz igénybe) a felületkezelés úgy történik,  mint a gipszkartonból épített álmennyezet szigeteknél, dobozolásoknál. A már felragasztott szigeteken az illesztéseket bandázs szalagozni és  glettelni kell, majd oldószermentes, vízbázisú festékkel a kívánt színre festeni.

Álmennyezet sziget elemek

Ezeket az XPS álmennyezet sziget elemeket nem csak a bővíthető szettekhez használhatjuk, pl: a négyzet 150x150cm-es komplett szetthez egy vagy akár több darab univerzális középelemet, hogy a sziget hosszát növeljük, hanem variálhatjuk akár úgy is, hogy a mennyezeten közvetlen az oldalfaltól kezdjük az univerzális középelemet egy vagy akár több darabbal és a végét egy darab félkör, trapéz, vagy egy négyzet végzáró elemmel lezárjuk.
Ezek a variálható megoldások kiválóan alkalmasak pl: ha mondjuk, egy étkezőasztalt nem a helyiség közepére helyeznénk, hanem a falhoz közel. Ebben az esetben is, nem lenne szükség komplett szettre, amibe két végzáró elem tartozik, mivel csak egy darab végzáró elemet használnánk fel.

 


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés