Fizetési megoldás
FaceBook Oldalunk
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Látogató számláló
0
7
3
5
9
9
1
Szűrés
Keret színe
Tanúsítvány
SSL Certificate

Álmennyezet szigetek, dobozolások (XPS)

Főkategória >Álmennyezet szigetek, dobozolások (XPS)

Álmennyezet szigetek XPS polisztirol anyagból

 
 

Kapcsolt szálak  magyarázata:

Egyetlen billenő kapcsoló, azaz egy kapcsolt szál - ebben az esetben az álmennyezet szigetben egyszerre tudjuk kapcsolni a fővilágítást (LED spotok) és a hangulat világítást (LED szalag kör). Ha szeretnénk a két világítási funkciót külön használni, akkor szabályozható fényerejű spotokkal szerelt szettre van szükségünk, távirányítóval tudjuk külön kapcsolni és szabályozni a LED szalagokat és a LED spotokat és ezek fényerejét szabályozni. 

Kettő billenő kapcsoló, azaz két kapcsolt szál - ebben az esetben a villanykapcsolóval tudjuk külön a  fővilágítást (LED spotok) és a hangulat világítást (LED szalag kör) ki és be kapcsolni. Távirányítóra csak abban az esetben van szükségünk, ha a LED spotok vagy LED szalagok fényerejét szeretnénk szabályozni.

Figyelem!
RGB vagy RGBW (színváltós) LED szalagok használata esetén mindenképpen szükség van vezérlő távirányítóra az álmennyezet sziget világítástechnika használatához.

Az XPS Polidecor álmennyezet sziget felragasztása után, (mely kb. 15 percet vesz igénybe) a felületkezelés úgy történik,  mint a gipszkartonból épített álmennyezet szigeteknél, dobozolásoknál. A már felragasztott szigeteken az illesztéseket bandázs szalagozni és  glettelni kell, majd oldószermentes, vízbázisú festékkel a kívánt színre festeni.

Webáruház készítés