Kategóriák

Fizetési megoldás
FaceBook Oldalunk
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Látogató számláló
0
5
4
4
3
2
9
Szűrés
Keret színe
Tanúsítvány
SSL Certificate

Álmennyezet szigetek, dobozolások (XPS)

Főkategória >Álmennyezet szigetek, dobozolások (XPS)

Álmennyezet szigetek XPS polisztirol anyagból

Lámpa, csillár helyett Dekoratív és Olcsó világítás

Habkönnyű XPS anyagból készülnek, előkészítve LED-spot és Ledszalag helyek...
Nem igényel szakembert, tiszta és pormentes felszerelés..
FESSE LE - RAGASSZA FEL - SZERELJE BE A LEDEKET

 

Ön elképzeli, mi megvalósítjuk. 
Egyedi ötleteivel bizalommal keressen meg bennünket, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérjük egyedi elképzelésével kapcsolatban az elképzelt álmennyezet szigetről egy alulnézeti vázlatot, illetve ha a 12cm leállási magasságtól eltér az Ön elképzelése, egy metszeti rajzot elküldeni méretekkel, és leírni szíveskedjen, hogy milyen színhőmérsékletű (regb azaz színváltós, hideg fehér, meleg fehér, napfény fehér) ledszalaggal, spot világítással, esetlegesen fényerő szabályzással a spotokra szeretné megvalósíttatni elképzelését.

 

XPS álmennyezet sziget rendelését 1 héten belül elkészítjük.

 

Kapcsolt szálak  magyarázata:

Egyetlen billenő kapcsoló, azaz egy kapcsolt szál - ebben az esetben az álmennyezet szigetben egyszerre tudjuk kapcsolni a fővilágítást (LED spotok) és a hangulat világítást (LED szalag kör). Ha szeretnénk a két világítási funkciót külön használni, akkor szabályozható fényerejű spotokkal szerelt szettre van szükségünk, távirányítóval tudjuk külön kapcsolni és szabályozni a LED szalagokat és a LED spotokat és ezek fényerejét szabályozni. 

Kettő billenő kapcsoló, azaz két kapcsolt szál - ebben az esetben a villanykapcsolóval tudjuk külön a  fővilágítást (LED spotok) és a hangulat világítást (LED szalag kör) ki és be kapcsolni. Távirányítóra csak abban az esetben van szükségünk, ha a LED spotok vagy LED szalagok fényerejét szeretnénk szabályozni.

Figyelem!
RGB vagy RGBW (színváltós) LED szalagok használata esetén mindenképpen szükség van vezérlő távirányítóra az álmennyezet sziget világítástechnikai képességeinek használatához.

 

xps álmennyezet szigetek rejtett világítással

XPS Álmennyezet szigetek, csillár helyett, rejtett világítással és energiatakarékos LED spot lámpákkal... Könnyű, dekoratív, gazdaságos. Ragassza fel és szerelje szakember nélkül...

Tekintse meg katalógusunkat: Budapest 1036 Lajos utca 129.
Telefon: (06/1) 705-6860  (06/70)-590-3424Webáruház készítés